+++ advance announcement +++

更新ごぶさたしました

IWPMBに参加しました

 

ICP2016 に参加しました

↓↓↓↓↓

Held in Vienna from 11-15th, 2016

Prof. Yoshida was awarded "GP Scientific Prize" for her anthocyanin studies.

Many thanks for participation of ICP2014

第27回国際ポリフェノール会議特別号が出版されました

Special issues of ICP2014 were published!

Planta

J. Agric. Food Chem.

 

 

 



吉田研究室では博士課程前期・後期課程の大学院生を募集しています。
概要については現在研究科ウェブに障害がおきていますので、直接吉田まで連絡ください。yoshidak#is.nagoya-u.ac.jp (# を@に変えてください)

またご質問・ご不明な点はお気軽にお問い合わせ下さい。


+++WHAT'S NEW ??+++

 
Original paper

 

Report on alkylat4edquercetins was published in Nat. Prod. Comm.
 

Original paper

 

Mechanism of blue coloration of hydrangea was published in J. Agric. Food Chem.


Original paper

Synthetic studies on co-pigments of hydrangea was published in Tetrahedron.


Review Blue flower color development by anthocyanins: from chemical structure to cell physiology. Nat. Prod. Rep., 2009, 26, 884-915.
[ 詳しくはこちら ]

+++ ACCESS +++

〒464-8601 名古屋市千種区不老町 
名古屋大学大学院 情報科学研究科棟 8F 808室 (教員室) 
名古屋市営地下鉄 名城線 名古屋大学駅 1番出口より徒歩5分

2016.7.24 Last updated


 
11Copyright@2005 All rights reserved.